27 februarie 2014, Comentarii 8

Reparatia unui laptop este destul de complexa si necesita cunostinte avansate de electronica si nu in ultimul rand multa experienta. In situatiile de mai jos sunt explicate cateva din cele mai intalnite probleme ale laptop-urilor. In cazul in care nu reusiti remedierea acestuia va rugam sa ne contactati pentru a diagnostica cat mai exact defectiunea si de a  rezolva in cel mai scurt timp problema dumneavostra.

Ce probleme puteti remedia singuri:

1. Laptopul porneste dar nu incarca bateria.

Rezolvare-Porniti  laptopul fara baterie.dupa ce intra in windows  incercati sa il intoarceti fara sa ii inchideti capacul si insearati bateria.langa ceas apare o iconita cu bateria si incarcatorul.puneti mouse-ul deasupra si verificati mesajele – pluged in , charging sau pluged in not charging.daca va apare pluged in charging lasa-ti laptopul 3 minute sa mearga dupa care verificati din nou.in cazul in care va apare mesajul pluged in charging atunci problema s-a rezolvat. In caz contrar e posibil ca sistemul de incarcare al bateriei sa fie defect sau laptopul necesita inlocuirea bateriei.

Laptopuri care nu porneau reparate in service:

Sony Vaio VGN-FZ18MFujitsu Siemens Esprimo v5535Acer Travelmate 5335

2. Laptopul porneste dar nu are imagine.

Inchideti laptopul. Daca acesta nu vrea sa se apreasca, scoateti bateria si porniti-l din nou. Daca dupa repornire nu apare nici o imagine, inseamna ca aveti o prblema cu chipsetul video sau cu o alta componenta.

Laptopuri care nu afisau reparate in service:

3. Incarcatorul intra in protectie

Led-ul de pe incarcator se aprinde intermintent / doar in cazul in care are led – necesita inlocuirea incarcatorului

Laptopuri care nu incarcau si au fost reparate in service:

8 responses on “Repara singur laptopul

 1. Popescu spune:

  – detin o tableta Samsung Galaxy TAB4 – T230 de 7 ” cu display si digitizor touchscreen distruse. Am primit geamul original si ma intereseaza daca puteti inlocui piesa de sub geam ( cea neagra ) si care sunt costurile .
  – aceeasi problema la o tableta Jay Tech model PA 1051 de 10″, display si digitizor touchscreen distruse .

 2. Tudor spune:

  Buna ziua!
  Am un laptop hp cu testul hdd long dst failed, din ce inteleg trebuie inlocuit hdd-ul, la cat m-ar ajunge pretul incluzand componenta?

 3. nechita alina spune:

  Buna ziua! Am un notebook-PC Toshiba Satellit L650 a fost dus la un service unde mi-a dat dauna totala pentru ca a facut un scurt circuit si nu se mai incarca nu porneste si zic ei s-a dus hard disk. Daca se mai poate repara la ce costuri as ajunde in servicul dumneavoastră?
  Mulțumesc

 4. state vasile spune:

  cit costa un reballing video hp dv 9000

 5. state vasile spune:

  am un dv 9000 probleme video a mers si nu se mai aprinde diplayul cit ar costa un realling

 6. ionut mark spune:

  am o tableta dell latitude 10′ si am scapat-o pe jos.Acum la pornire nu am img clara,defapt niste dungi verticale pe fond negru.Am verificat si merge bine daca o conectez pe tv.
  O alta problema ar mai fi ca ma aflu in Anglia, unde nimeni nu repara asaceva,M-am gandit sa o repar in bv ca o pot trimite acolo avand niste prieteni. Poate imi puteti da ceva vesti bune sa ma ajutati.
  cu stima mark

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *